Da bi zdravi i jaki bili jedite PiLi

Vrlo je važno da vodite računa o ispravnosti mesnih prerađevina koje jedete.

Od osnivanja do danas težimo prema – proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju.

Kod nas se biraju samo najbolji komadi mesa, koji se pažljivo sole i pripremaju. Prije nego što stignu na vaš stol, moraju imati savršeni ukus i aromu.

Poštujući načela kvalitete i sigurnosti hrane, održavanjem i kontinuiranim poboljšanjima integriranog sustava upravljanja u potpunosti nadziremo realizaciju proizvoda te dokazujemo svojim potrošačima da su nam sigurnost hrane i kvaliteta uz očuvanje okoliša uvijek na prvom mjestu.

Kvaliteta i učinkovitost našeg sustava podrazumijeva zajedničko zalaganje svih zaposlenika na svim razinama.Od svog osnivanja, neprestano ulažemo u optimizaciju i standardizaciju svog proizvodnog procesa. Rezultat tih ulaganja je dobijanje najznačajnijih cerifikata i potvrda kvaliteta.

logo

O nama

PILI je jedan od najvećih brendova mesne industrije u Bosni i Hercegovini. Od osnivanja do danas težimo prema proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju....

logo

KONTAKT

CIBOS d.o.o.

ul. Blažuj br. 78

Ilidža 71210

Tel: +387 (0) 39 705 511

Kontakt

info@pili.ba

SSL sigurna konekcija

CIBOS d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo