Da bi zdravi i jaki bili jedite PiLi

WhatsApp_Image_2022-11-15_at_17.02.23_1.jpeg

S ciljem razvoja svijesti o stvaranju zdravih prehrambenih navika i stvaranju dobre atmosfere Billy i Lilly su posjetili su dječji vrtić Sunčica Široki Brijeg.

Samim dolaskom mališani su bili oduševljeni ugodnom i veselom atmosferom koja je vladala. Nakon što smo se zbližili s dječicom počeli smo pričati o njihovoj prehrani, kako se hrane, što najviše vole da jedu te im predstavili proizvode kreirane upravo za njihove potrebe. Kako bi im što dočarali kako brinemo za njih pripremili smo i edukativne slikovnice koje su bojali zajedno s nama, pri čemu smo se odlično zabavili.

Osmijeh i smijeh uvijek izazivaju novi osmijeh i potiču druge na smijanje. Izreka da su osmijeh i smijeh zarazni ima potvrdu i u znanstvenim istraživanjima. Sigurno ste i sami doživjeli mnogo puta da se automatski nasmijete nakon što ugledate nasmijanu osobu. To je prirodna reakcija, a nasmijano dijete čini višestruku korist sebi i okolini u kojoj se nalazi.

Zato će Billy i Lilly nastaviti uveseljavati mališane širom BiH.

logo

O nama

PILI je jedan od najvećih brendova mesne industrije u Bosni i Hercegovini. Od osnivanja do danas težimo prema proizvodima vrhunskog kvaliteta koje stvaramo kroz tradicionalne recepture, prirode sastojke i vrhunsku tehnologiju....

logo

KONTAKT

CIBOS d.o.o.

ul. Blažuj br. 78

Ilidža 71210

Tel: +387 (0) 39 705 511

Kontakt

info@pili.ba

SSL sigurna konekcija

CIBOS d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo